Aangepaste en speciale fietsen

Aangepaste en speciale fietsen.

Met een normale fiets kun je bij bijna iedere fietsenwinkel terecht. Maar wat als je een aangepaste fiets hebt? Fiets Service Weert kan u hierbij helpen. In onze werkplaats kunnen wij uw fiets repareren.
We beschikken over de kennis en expertise en hebben diverse onderdelen op voorraad.

Een fiets voor iedereen

Iedereen mobiel, dat proberen wij. Ook als een reguliere fiets niet meer aan jouw behoeften voldoet is er van alles mogelijk. Daarom zien we tegenwoordig steeds meer aangepaste fietsen in het straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan tandems, driewielfietsen, ligfietsen en rolstoelfietsen.
Wanneer je slecht ter been bent, problemen hebt met stabiliteit, een beperking hebt of om een andere reden geen gebruik kunt maken van een gewone fiets, biedt een aangepaste exemplaar uitkomst en daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Gaat er toch onverhoopt iets stuk, of moet er iets anders aangepast worden? Dan kun je rekenen op Fiets Service Weert voor een vakkundige én aangepaste fietsreparatie. In onze werkplaats kun je terecht. Ook als het gaat om elektrische fietsen. Denk hierbij onder andere aan de fietsen van:

  • vanRaam 
  • Lintech
  • Hase-Kettwesel
  • Huka  

Heeft u nog vragen of wilt u uw fiets gerepareerd hebben neem dan contact met ons op!