Uw fiets leasen

Fluitend op de fiets naar je werk! Wij bieden ook de mogelijkheid voor betalen IN3, financial lease, of voor zakelijke klanten operational lease.

Misschien ben je het wel zat om: 

- Iedere dag in de file te staan
- Met het openbaar vervoer te reizen
- Een schaarse parkeerplek te zoeken of
- ‘s Avonds nog naar de sportschool te gaan?

Pak dan de fiets! Door op de fiets naar het werk te gaan ervaar je minder spanning om op je werk te komen. Sterker nog: je trapt de stress van je af! Fietsen is goed voor je: je conditie verbetert, het is comfortabel en je bent minder vatbaar voor ziektes. Op een e-bike, of met een speed pedelec, ben je nog sneller op de plaats van bestemming.
Geen gedoe met files of openbaar vervoer, maar fluitend op de fiets. 

Betalingen IN3 - Wij maken de factuur, u krijgt een link om de betaling te starten. U betaalt direct via iDeal de 1e termijn. Na 30 en 60 dagen worden de 2 andere termijn bij u geïncasseerd door IN3.
Betalingen IN3 zijn mogelijk voor factuurbedragen tussen €100,- en €3000,-. Bij IN3 betaalt u geen rente, krijgt u geen BKR-registratie of leningsovereenkomst.

Financial Lease - U kunt hierbij kiezen voor betalingen in 12, 18, 24 en 36 maanden. Na het opmaken van de factuur ontvangt u een betaallink via mail of sms waarmee u de betaling kunt starten. Het opstarten van de procedure dient altijd door u zelf te gebeuren.
Leasen is mogelijk voor factuurbedragen tussen €250,- en €10.000,-.

Operational lease - Deze vorm van leasen is uitsluitend mogelijk voor bedrijven. De fiets en het onderhoud valt onder de lease. Loopt gerust binnen voor de voorwaarden.