Reparatie vanMoof fietsen

Als VanMoof servicepartner bieden wij diensten en ondersteuning voor VanMoof fietsen. Wij staan klaar om u te helpen met onderhoud, reparaties en andere servicegerelateerde zaken. 

Als VanMoof servicepartner bieden wij een breed scala aan diensten en ondersteuning voor VanMoof fietsen, waaronder:

1. Onderhoudsbeurten: Regelmatige onderhoudsbeurten zorgen ervoor dat uw VanMoof fiets in optimale staat blijft. Dit omvat het controleren en afstellen van remmen, versnellingen, bandenspanning en andere belangrijke componenten.

2. Reparaties: Als er een probleem is met uw VanMoof fiets, kunt u bij ons terecht voor reparaties. Wij hebben de kennis en ervaring om snel en efficiënt eventuele schade of defecten te herstellen.

3. Software-updates: VanMoof brengt regelmatig software-updates uit om de prestaties en functionaliteit van uw fiets te verbeteren. Als servicepartner zorgen wij ervoor dat uw fiets up-to-date blijft door de nieuwste softwareversies te installeren.

4. Onderdelen bestellen: Als u specifieke onderdelen nodig heeft voor uw VanMoof fiets, kunt u deze bij ons bestellen. Of het nu gaat om een nieuwe batterij, een zadel, een display of andere accessoires, wij helpen u graag bij het verkrijgen van de juiste onderdelen.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 
Online kunt u een afspraak inplannen voor onderhoud en reparaties.

We staan klaar om u te helpen uw VanMoof fiets in topconditie te houden!