Fietsenmaker Groenewoud

Fiets Service Weert voor uw fiets, ebike of aangepaste fiets

Bent u op zoek naar een fietsenmaker in Groenewoud (Weert) met aandacht voor jou als klant?
Neem dan eens contact met ons op.
In onze werkplaats in Weert bent u van harte welkom.

Wat maakt Fiets Service Weert speciaal?

Vakkundige monteur, duidelijkheid over de prijs, reparatie van nagenoeg alle merken fietsen ongeacht afkomst (oa. Gazelle, Batavus, Koga, QWIC - maar ook Pelikaan, Prophete, Keola, Hollandia, Amslod etc.). Ook als uw fiets afkomstig is van een internetaanbieder/winkel kunt u bij ons terecht.
U kunt bij ons terecht voor alle soorten fietsreparatie, bv. banden, kettingen, verlichting, slagen verwijderen, servicebeurten, maar ook voor elektrische problemen of om uw accu te laten testen.
 
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze fiets service Weert.

Aangepaste fietsreparatie en -service

Met een normale fiets kunt u bij bijna iedere fietsenwinkel terecht. Maar wat als u een aangepaste fiets heeft?

Fiets Service Weert kan u hierbij helpen. In onze werkplaats kunnen wij uw fiets repareren.
We beschikken over de kennis en expertise en hebben diverse onderdelen op voorraad.

Een fiets voor iedereen!

Iedereen mobiel, daar maken wij ons hard voor. Ook als een reguliere fiets niet meer aan uw behoeften voldoet is er van alles mogelijk. Daarom zien we tegenwoordig steeds meer aangepaste fietsen in het straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan tandems, driewielfietsen, ligfietsen en rolstoelfietsen. 
Wanneer u slecht ter been bent, problemen heeft met stabiliteit, een beperking heeft of om een andere reden geen gebruik kunt maken van een gewone fiets, biedt een aangepaste exemplaar uitkomst en daar wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Gaat er toch onverhoopt iets stuk, of moet er iets anders aangepast worden? Dan kunt u rekenen op Fiets Service Weert voor een vakkundige én aangepaste fietsreparatie. In onze werkplaats kunt u terecht om uw aangepaste fiets te repareren. Ook als het gaat om electrische fietsen. Denk hierbij onder andere aan de fietsen van:

  • vanRaam 
  • Lintech
  • Hase-Kettwiesel
  • Huka 

Heeft u nog vragen of wilt u uw fiets gerepareerd hebben neem dan contact met ons op!